Home
Ons bedrijf
Aanbiedingen
Console/Visboten
Speedboten nieuw 
Speedboten gebruikt
Sloepen nieuw
Sloepen gebruikt
Rubberboten
Ribs
Aluminium boten
In bemiddeling
Amerikaanse auto's
Winterstalling
Watersportlinks
ContactJB-Boats

Nieuw 2.5-15 PK


Niemand verwerkt meer troeven in een buitenboordmotor van dit formaat. Vaarplezier wordt als het ware ingebouwd in deze Mercury-motoren.

De lichtgewichtmotoren lenen zich zowel voor de sprint als de lange vaart. Ongeacht het model geven zij u allemaal een maximum aan vaarplezier.

De vele innovaties dragen bij tot gebruiksgemak. Zo is er bijvoorbeeld de besturing met één hand. Niet alleen sturen, maar ook schakelen, gas geven, stoppen en het bedienen van de gasfrictie en het trim- en tiltsysteem kunt u met één hand.

Starten is heel eenvoudig dankzij een nieuw statorontstekingssysteem, automatische decompressiepoorten, een extra groot vliegwiel en een geavanceerd voorinspuitsysteem. De robuuste onderwaterhuizen zijn bestand tegen de zwaarste beproevingen. Waterkoeling zorgt voor levensduur en stille werking. En dat is maar een greep uit de vele troeven.

 

Voor verdere informatie info@jbboats.nlNieuw 20-60 PK

De driecilinder- en tweecilinder-motoren van Mercury met een vermogen van 60 PK tot 20 PK hebben alles te danken aan de perfectionisten die hen zonder compromis hebben ontworpen. Buitenboordmotoren die werden ontwikkeld in het teken van leiderschap.

Dit is kracht waarmee u alles kunt doen. Indien u ook anderen in het plezier wilt laten delen, zult u tevreden zijn met uw Mercury als partner.

De soepel draaiende buitenboordmotoren, 60-40 PK driecilinder, met een grote cilinderinhoud van 967 cc bieden u een nog grotere acceleratie en een nog hogere topsnelheid om u daar te brengen waar u naar toe wilt. Bij het vervaardigen van het motorblok, uit één stuk, wordt gebruikgemaakt van het "Lost-Foam" procédé, waardoor het geheel sterker wordt en de vele pakkingen en bouten overbodig zijn.

De Mercury-tweecilindermotoren zijn technologische juweeltjes. Dit zijn buitenboordmotoren die vermogen leveren waar u het nodig heeft en een hele reeks extra's bieden die u het echte vaarplezier doen ontdekken.

 

voor verdere informatie info@jbboats.nlNieuw 75-125 PK

Mercury haalt meer vermogen uit een motor. Meer vaarplezier. De 125, 115, 90 en 75 PK tweetaktmotoren hebben de grootste cilinderinhoud in hun vermogensklasse. Dat betekent nog meer kracht bij het rondvaren, het vissen en het waterskiën.

Al deze Mercury's zijn uitgerust met een krachtige laadspoel om een hele reeks accessoires van stroom te voorzien. Zij verbruiken weinig brandstof dankzij de omkeerspoelinductie. Voorts is er de volledig onafhankelijke, integraal bekrachtigde trim voor nog meer comfort, de geavanceerde waterpomp met grote capaciteit en het geavanceerde koelsysteem voor een gelijkmatige koeling in alle omstandigheden. De CDM-ontsteking met afzonderlijke spoelen voor elke bougie garandeert maximale betrouwbaarheid.

Alle motoren zijn vervaardigd uit Mercury's exclusieve aluminiumlegering XK 360 en hoogwaardig roestvrij staal die corrosie geen kans bieden.

 

voor verdere informatie info@jbboats.nlNieuw 150-250 PK

Prestaties, snelheid en indrukwekkend vermogen. De tweetaktmotoren van Mercury geven het beste van zichzelf in de zwaarste omstandigheden. Superieur tweetaktvermogen, sensatie verzekerd.

De Mercury V6 EFI motoren zijn de rechtstreekse afstammelingen van wedstrijdmachines die sinds jaren hun stempel drukken op het bootsportgebeuren. Krachtbronnen die op alle niveaus concurrenten het nakijken geven.

Ook de carburateurmodellen zijn geavanceerde machines. Zij garanderen u een vlotte start, een soepele werking bij stationair toerental en een haarscherpe reactie op de acceleratie. De integraal bekrachtigde trim brengt de boot snel in plané.
De omkeerspoelinductie verbetert zowel het brandstofrendement als de kracht over het volledige toerentalbereik.

 

voor verdere informatie info@jbboats.nl